Nieuwe tender, rode uien

Uienhandel.com schrijft een nieuwe tender uit voor rode uien. Onderstaand vindt u de voorwaarden en specificaties. U bepaalt zelf het volume waarmee u wilt deelnemen. Let op: het gaat om een beperkt volume. Vol is vol.

Deze tender is geldig (inschrijving) tot maandag 2 december 2019 12:00 uur. U krijgt na de kwaliteitsbeoordeling binnen 24 uur bericht of uw aanbod is toegewezen.
 

Type: Rode zaaiuien, veldgewas, 40 millimeter opwaarts, MH gespoten
Levering: Uit bewaring, levering voor Kerst 2019
Prijs per 100 kilo: €25,00
Kwaliteitseisen De koper is opzoek naar uien die voor de langdurige regenperiode in oktober zijn ingeschuurd. De kleur en kwaliteit moeten voldoen aan de eisen die gesteld worden aan export buiten Europa.

Minimumeisen en Klasse 2 zoals omschreven in de VN/ECA-NORM FFV-25
Kwaliteitsbeoordeling   De koper of Uienhandel.com komt binnen twee werkdagen de uien beoordelen op kwaliteitseisen. Indien de kwaliteit niet voldoet heeft de koper het recht om de uien te weigeren. 
Weegkosten Zijn voor verkoper, weegbrug wordt door verkoper aangewezen.
Tarrering Tarra wordt vastgesteld op het bedrijf van de koper. Korting: Tot 10% tarra geen korting, van 10% tot 13% tarra, wordt per procent €0,15 per 100 kilo, op de prijs in mindering gebracht. Vanaf 13% tot en met 16% tarra, wordt per procent €0,30 per 100 kilo, op de prijs in mindering gebracht. Weigering: Boven 16% tarra en/of 2% ernstige in- of uitwendige gebreken heeft de koper het recht om de afname te weigeren.
Voorwaarden: Voor zover daarvan in de overeenkomst niet wordt afgeweken zijn de Algemene Voorwaarden uit de Algemene Voorwaarden voor de, in- en verkoop van zaaiuien, met bijbehorend keuringsreglement en arbitragereglement 2009 (AVZ) van toepassing op de uitvoering van deze overeenkomst.
Commissie: €0,25 per 100 kilo commissie over de netto-tonnen.
Overig: Voor het tot stand komen van deze overeenkomst krijgen koper en verkoper te horen wie de tegenpartij is. Hierbij hebben zowel koper als verkoper de mogelijkheid om de overeenkomst te annuleren.  


Inschrijven
U kunt aan deze tender deelnemen door het gewenste volume, samen met uw persoonsgegevens, te mailen naar info@uienhandel.com of door contact op te nemen met Machiel Boons via 06-82120153.